ÎN ATENȚIA BENEFICIARILOR DE CARD DE ENERGIE

Plățile cu cardul de energie se pot efectua începând cu data de 01.03.2023 (conform Ghidului cardurilor de energie publicat pe site-ul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene).

 

Deoarece factura de energie termică aferentă lunii ianuarie 2023 este scadentă în data de 28.02.2023, solicităm ca beneficiarii de card de energie să efectueze plata cu numerar până la această dată pentru a beneficia de reducerea cu 50% a prețului final al energiei termice acordată locuitorilor Munților Apuseni.

 

După data de 01.03.2023, pentru utilizarea cardului de energie, este necesar ca beneficiarii să solicite factura de energie termică de la casieriile societății din PT 6 (în spatele Poștei), PT. 2 (lângă Școala Mircea Sântimbreanu) sau de la sediul din PT 1, str. Libertății.

 

Plata facturilor de energie termică trebuie efectuată la Oficiul Poștal Brad cu cel puțin patru zile lucrătoare înainte de data scadenței, în contul RO90BTRLRONCRT0262956501 menționat primul pe factura de energie termică.

 

Acest lucru este necesar întrucât sumele sunt virate în contul societății noastre în aprox. trei zile de la data mandatului poștal, și implică acordarea reducerii cu 50% a prețului final al energiei termice acordată locuitorilor Munților Apuseni care este condiționată de achitarea până la data scadenței a facturilor.